We werken momenteel hard aan onze webshop, online bestellen is momenteel nog niet mogelijk.

Rose wijnen

Heerlijk genieten op een terrasje in de zon? Daar hoort uiteraard een glaasje rosé bij! Onze rosé experten kiezen steeds de beste rosé wijnen uit prominente wijnstreken en van de beste druivenrassen.

Rosé wijn kopen

Op de webshop van Vandermolen Wine & Spirits hebben we een kwaliteitsvol aanbod aan rosé wijnen naar ieders zijn smaak afkomstig uit Frankrijk, Italië, Portugal, Spanje en Zuid-Afrika. Uiteraard gaan we altijd op zoek naar de beste rosé wijnen uit de beste streken. Kies je gewenste fles rosé en bestel deze online om vervolgens op het gewenste adres te laten leveren.

Waar wordt rosé wijn van gemaakt

Rosé wijn wordt gemaakt van blauwe of witte druiven en heeft zijn kleur te danken aan het contact met de schil van de druif. Hoe langer de schil contact heeft met het druivensap, hoe donkerder van kleur zoals bij rode wijnen. Een korter contact met de druivenschil zorgt voor de lichte kleur van een rosé wijn.

Welke rosé wijn kiezen?

Een rosé wijn kan fris en fruitig zijn, intens of droog. Welke rosé wijn je kiest hangt natuurlijk af van jouw smaak en de gelegenheid. Bij Vandermolen Wine & Spirits helpen we je graag met gepast advies omtrent welke rosé wijn te kiezen.

Rosé wijn bewaren?

Eens de rosé wijn geopend kan je deze tot een dag of vijf bewaren in de koelkast, zodat de smaak fris en fruitig blijft. Ongeopend kan je deze best koel, droog en liggend bewaren buiten zonlicht. Afhankelijk van de kwaliteit is een rosé wijn 3 tot 5 jaar houdbaar.

Rosé als cadeau?

Wil je een lekkere fles rosé wijn cadeau doen? Dan ben je bij Vandermolen Wine & Spirits aan het juiste adres. Wij verpakken graag je favoriete fles rosé, samen met lekkere versnaperingen, accessoires en/of bijpassende wijn glazen.

Filter op land
Filter op regio

Door deze site te betreden, gaat u ermee akkoord dat u de minimumleeftijd hebt die in uw land of staat vereist is om alcoholische dranken te kopen en te consumeren.