We werken momenteel hard aan onze webshop, online bestellen is momenteel nog niet mogelijk.

Rode wijnen

Rode wijn kopen

Een krachtige volle rode wijn of een soepele fruitige rode wijn? Het assortiment van Vandermolen Wine & Spirits is uitgebreid en je zal zeker een rode wijn naar smaak vinden.  Genieten van een rode wijn tijdens de maaltijd, op het terras in de zon of met een gepaste borrel; door zijn diversiteit in druivenrassen is rode wijn alom bruikbaar.

Rode wijn online kopen

Op onze drankenwebshop kan je terecht om de beste rode wijn online te bestellen en vervolgens te laten leveren op het gewenste adres. Je kan filteren op vlak van regio van Argentinië tot Zuid-Afrika. Uiteraard staan we je ook graag te woord in onze winkel met gepast advies omtrent rode wijnen.

Hoe rode wijn bewaren

Hoe en waar rode wijn bewaren? Rode wijn bewaar je best op een koele en donkere plek waar de temperatuur tussen 10 en 20 graden Celsius ligt. De houdbaarheid van een ongeopende rode wijn hangt af van fles tot fles. Bewaarwijn – zoals ze in de volksmond zeggen – is kwaliteitsvolle wijn die beter wordt met de jaren. Het is daarom aan te raden de wijn niet meteen te openen na aankoop. Bij openen is rode wijn niet bedoeld om lang te bewaren, bewaar een rode wijn maximaal 1 tot 3 dagen.

Rode wijn soorten

Het smaakpallet van rode wijn is divers; er bestaat droge rode wijn, zoete rode wijn, zachte rode wijn, en volle rode wijn. We hebben van elke soort wijn de beste geselecteerd voor ons assortiment. De soort wijn hangt af van het vergistingsproces en de restsuiker die overblijft na deze gisting. Het is dat wat een rode wijn zoet of droog maakt.

Wijn cadeau doen?

Wil je een lekkere fles rode wijn cadeau doen? Dan ben je bij Vandermolen Wine & Spirits aan het juiste adres! Wij verpakken jouw geselecteerde flessen tot een schitterend geschenk, al dan niet samen met versnaperingen en/of bijpassende glazen en accessoires.

Door deze site te betreden, gaat u ermee akkoord dat u de minimumleeftijd hebt die in uw land of staat vereist is om alcoholische dranken te kopen en te consumeren.