4 generaties brouwersbloed!

 

Drankenservice Vandermolen is een vertouwde naam voor liefhebbers van wijnen, bieren en sterke dranken. Zowel binnen als buiten Antwerpen geniet Drankenservice Vandermolen van een uitstekende reputatie.

 

Constante uitbereiding en verbreding van het productgamma liggen aan de basis van het jarenlange succes. Enkele jaren geleden werden de nieuwe opslagplaats en kantoren geopend. Recentelijk werd de winkel uitgebreid met een sfeervolle bierzolder waar elke bierliefhebber zijn gading kan vinden in de meer dan 300 verschillende speciaal bieren.

 

De klant staat centraal bij Drankenservice Vandermolen. Er werd recentelijk geïnvesteerd in een Tomra leeggoedmachine voor een snellere afhandeling van het leeggoed. Aan de winkel is een ruime parking voorzien zodat parkeren nooit een opdracht hoeft te zijn.

 

Onze trouwe klanten zijn belangrijk. Deze genieten dan ook van de voordelen van onze klantenkaart. Tijdens verschillende events en acties kunnen onze klanten steeds genieten van extra voordelen en kortingen.

 

Organiseert u zelf een event of feestje? Drankenservice Vandermolen is de ideale partner. Wij beschikken over een modern wagenpark voor een stipte levering en staan ook in voor de verhuur van mobiel tapmateriaal.

 

Een gepaste oplossing voor horeca.

 

Indien u als nieuwe of bestaande horecazaak beroep wenst te doen op onze diensten, kan u steeds contact opnemen met onze horecaverantwoordelijke:

 

Christophe Vandermolen: 03/772.17.39 of Christophe@drankenservice-vdm[punt]be

 

Nieuwsbrief

Stay up-to-date en registreer nu op de Vandermolen nieuwsbrief. Al jouw promoties en nieuwtjes binnen handbereik!

 

 

AGENDA